Ekskluzivna ponuda na prestižnoj lokaciji - Prva Banka Crne Gore

04.10.2024

Ekskluzivna ponuda na prestižnoj lokaciji


Kompanija Building Art d.o.o., u saradnji sa Prvom bankom CG AD - osnovana 1901. godine, s ponosom predstavlja ekskluzivnu ponudu na prestižnoj lokaciji. Uz posebne uslove kreditiranja, pružamo ti mogućnost da pronađeš idealan prostor za život ili rad.

Objekat je u završnoj fazi gradnje, nalazi se u Momišićima i raspolaže sa kvalitetnim stambenim i poslovnim prostorima.

U izgradnji i završnoj obradi, uz potpuno poštovanje svih građevinskih standarda, korišćena je najsavremenija tehnologija i kvalitetni materijali - ekološki materijali koji doprinose održivoj gradnji i energetskoj efikasnosti, termoizolacija čija svojstva obezbjeđuju zdravu klimu stanovanja, troslojni hrastov parket, granitna keramika prve klase i sl.

Pored atraktivne lokacije, na svega 1 km od centra grada, budući stanari će imati i sve neophodne sadržaje za udoban i kvalitetan život jer se u blizini objekta nalaze škola, vrtić, privatna klinika, apoteke, brojne prodavnice, trgovački i ugostiteljski objekti. Vlasnicima automobila na raspolaganju je podzemna garaža sa 88 parking mjesta.

Stambene jedinice

Stambene jedinice su različitih struktura i površina - od garsonjera do četvorosobnih stanova. Luksuznija varijanta su dupleksi, koji se nalaze na posljednjim etažama sa kojih se pruža predivan pogled na okolinu. Etaže nisu tipske, već se na različitim etažama mogu naći i različite strukture stanova. Zgrada ima jedan (1) glavni ulaz sa dva (2) lifta - jedan prolazi kroz cijeli objekat dok drugi ide do treće (3) etaže. Objekat se nalazi u mirnom dijelu grada i okružen je zelenilom.

Poslovni prostori

Poslovni prostori su smješteni u prizemlju objekta. Ima ih ukupno sedam (7). Protežu se u smjeru istok-zapad, gdje im se ulazi nalaze na istočnoj strani. Ulazna strana je sva od stakla, kako bi se obezbijedila bolja sagledivost a i osvijetljenost prostora.

×
     
  Kontakt podaci

Banka
email: milos.besovic@prvabankacg.com
telefon: +382 68 852 275

Investitor

email: buildingart.me@gmail.com
telefon (Tarailo Željko): +382 68 022 021
 
     

- Pogledaj katalog raspoloživih stambenih i poslovnih jedinica
Pogledaj katalog svih stambenih i poslovnih jedinica


Potreban ti je kredit za kupovinu stana? Prva je pored tebe!

 

Iskoristi našu posebnu ponudu kredita i riješi stambeno pitanje po povoljnim uslovima!

 

FIKSNA KAMATNA STOPA: već od 4,99% na godišnjem nivou

IZNOS KREDITA: do 150.000,00€

ROK OTPLATE: do 240 mjeseci

 

Efektivna kamatna stopa: od 5,52%

Naknada za odobrenje kredita: 93,51€

Fiksna naknada za održavanje računa kreditne partije: 1,00€ na mjesečnom nivou

Zatezna kamata: 2,00% na mjesečnom nivou

Učešće: od 10% u odnosu na kupoprodajnu cijenu predmetne nekretnine

 

Reprezentativni primjer

Za iznos kredita od 102.250,00€ uz rok otplate od 240 mjeseci, nominalna kamatna stopa iznosi 4,99% na godišnjem nivou, dok efektivna kamatna stopa iznosi 5,52%. U obračun efektivne kamatne stope, uključena je nominalna kamatna stopa, naknada za obradu kreditnog zahtjeva od 93,51€, naknada za održavanje računa kreditne partije od 240,00€, trošak notarskog akta od 350,90€, naknada za pribavljanje dokaza o vlasništvu nad nepokretnosti od 5,00€, troškovi polise osiguranja nepokretnosti od 203,67€, troškovi polise osiguranja života od 2.408,14€ (za kompletan period otplate kredita), naknada za upis hipoteke od 60,00€, naknada za mjenicu u iznosu od 2,00€, naknada za upit u Kreditni registar CBCG u iznosu od 3,00€. Troškovi polise osiguranja nekretnine izračunati su na konkretnom primjeru stambenog objekta, koji se zalaže kao obezbjeđenje, veličine 63m2. Trošak polise osiguranja života može imati odstupanja u zavisnosti od oklonosti slučaja, pristupna starost uzeta u primjeru je 28 godina, pol muški. Ukupan iznos koji potrošač plaća iznosi 165.169,42€ i predstavlja zbir glavnice kredita, ukupne kamate i ostalih naknada i troškova u vezi sa odobrenjem kredita, dok je iznos mjesečnog anuiteta 674,18€. Reprezentativni primjer je iskazan na primjeru obračuna od 26.09.2024. godine.

 

Za više informacija kontaktiraj nas na milos.besovic@prvabankacg.com ili +382 68 852 275.