Zaposleni Prve Banke Crne Gore, članovi Odbora direktora i Odbora za reviziju uplatili donaciju od 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti - Prva Banka Crne Gore

08.04.2020

Zaposleni Prve Banke Crne Gore, članovi Odbora direktora i Odbora za reviziju uplatili su donaciju od 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti za podršku u borbi protiv korona virusa.

Pored donacije koju je Banka uplatila, kao zaposleni željeli smo da damo i lični doprinos naporima zdravstvenog sistema u prevazilaženju teške situacije u kojoj se nalazimo. Od samog početka u potpunosti i strogo poštujemo sve preporuke nadležnih organa, svjesni važnosti odgovornog ponašanja u očuvanju zdravlja svih nas. Čvrsto vjerujemo da je u ovoj zajedničkoj borbi, uloga svakog pojedinca od izuzetnog značaja, a humanost i solidarnost vrijednosti koje su nam danas najviše potrebne.